Szerviz információ

Gyorsszerviz

A Pécs Plázában lévő Gyorsszervizünkben akár 1 órán belül megjavítjuk hibás készülékét, így azt akár a helyszínen megvárhatja. A hét minden napján állunk rendelkezésére, még vasárnapokon is. Kivételt csak a piros betűs ünnepnapok jelentenek.A javítási arány 98%-os, miszerint az ügyfelek majdnem minden szervizelési problémára azonnali - vagy elfogadható időn belül történő -, érdemi megoldással tudunk szolgálni.Szervizünk szakmai felkészültségének és állandó alkatrész készletünknek köszönhetően a javítások nagy része (90%-a) a helyszínen megvárható. Hatalmas alkatrész készlettel rendelkezünk, így büszkén mondhatjuk, hogy az esetek jelentős részében teljesítjük a vállaltakat akkor is, ha az Ügyfél előzetes egyeztetés nélkül érkezik. Persze az időpont egyeztetés nekünk is segítség, főleg ha egy ritkább készülék javításáról van szó. Ebben az esetben az alábbi módokon veheti fel velünk a kapcsolatot:

☎ Telefon: +36704249199

☛ Facebook: Mobil Világ Gyors szerviz

✉ Email: Szerviz@mobilvilag.com

✈ Személyesen: Szervizünk felkészült a legnépszerűbb gyártók készülékeinek javítására, de akkor sem esünk kétségbe, ha egy ismeretlenebb, kevésbé népszerű gyártó telefonja kerül a műtő asztalunkra. Utóbbi esetben nehézséget az okozhat, ha adott készülékhez nincs elérhető alkatrész, vagy az számunkra ismeretlen, ellenőrizetlen forrásból származik.Szervizünk kiemelkedően nagy figyelmet fordít a beszerzett alkatrészek minőségére is, amivel időt, energiát és pénzt spórolunk ügyfeleink és saját magunk részére egyaránt. Ez leginkább a kijelzőkre, akkumulátorokra, illetve külső elemekre vonatkozik. A töltőcsatlakozó, hangszóró, mikrofon csere az ismeretlenebb készülékek esetében is megoldható.Minden általunk javított készülékre 6 hónap garanciát vállalunk.Ha a szervizelés utáni tesztelés ellenére mégsem volt teljesen sikeres a javítás, akkor természetesen önköltségen igyekszünk javítani a hibánkat a megadott időintervallumon belül. A garancia csak az általunk javított hibára vonatkozik. Természetesen akkor is vállaljuk a felelősséget, ha a javításhoz közvetlenül köthető egyéb károsodás is felmerül. Ha az Ügyfél által hozott alkatrészt kell beszerelnünk, annak működésére az ellenőrizetlen forrás miatt nem tudunk garanciát vállalni.
Ezen felül üzletünkben lehetősége van az Ügyfélnek egyéb szolgáltatásokat is igénybe venni, úgy mint SIM kártya vágás, ha esetleg készülék váltás miatt kisebbre lenne szüksége. Segítünk, ha valamit nem tud megoldani, vagy beállítani. Segítünk az adatmásolásban is, hogy új készülékén is minden kép, videó és kontakt ott legyen.Töltsd le aktuális árlistáinkat:

Apple iPhone javítási árlista 2021

Huawei / Honor javítási árlista 2021

Samsung javítási árlista 2021

Xiaomi javítási árlista 2021

Nem találod a készüléked a listában? Kattints ide, és kérj ajánlatot!


Szerviz díjszabás:

Bevizsgálási díj: (Szétszerelés, bevizsgálás, árajánlat adás)
Bruttó 6.999 Ft.-

Ázott telefon ultrahangos tisztítása: (Szétszerelés, ultrahangos tisztítás, tesztelés, árajánlat adás)
Bruttó 8.999 Ft.-

Töltőcsatlakozó csere: (Micro USB csatlakozó csere)
Bruttó 8.999 Ft.-tól

Töltőcsatlakozó csere: (USB-C csatlakozó csere)
Bruttó 13.999 Ft.-tól

Szoftveres javítás: (Legújabb szoftver telepítése, szükség esetén szétszerelés, teszt pontozás)
Bruttó 6.999 Ft.-tól

Komplett tisztítás: (Tartalmazza a hangszóró járatok, mikrofon járatok, külső gombok és töltőcsatlakozó tisztítását)
Bruttó 7.999 Ft.-


Szakvélemény: (Javíthatatlan, vagy sérült készülékről szakvélemény kiállítása biztosító részére)
Bruttó 12.999 Ft.-

Nem találod a készüléked hibáját a listában? Kattints ide, és kérj ajánlatot itt! 

Elszántság és hatékonyság


Adatmentés:

Működő készülék esetén:
Bruttó 9.999 Ft.-

Hibás / sérült készülék esetén: (melybe pótalkatrészt (amely van készleten) kell ideiglenesen beépíteni)
Bruttó 11.999 Ft.-

Saját készletünkből (vagy az ügyféltől) származó készülék felhasználásával való adatmentés:
Bruttó 19.999 Ft.-

Egyedi kérésed volna? Kattints ide, és kérj ajánlatot itt! 

Alaposság és adatvédelem