Bemutatkozás, Üzleteink

Eleinte nem is álmodtunk ekkorát. De ahogy folyamatosan kezdtük kitaposni az utunkat, úgy egyre inkább éreztük, hogy nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, maximum felébredünk. Az álom azóta is tart és dédelgetjük tovább annak ellenére is, hogy már jóval hatalmasabb, mint a kezdetek kezdetén.

Számunkra is megdöbbentő, hogy egészen 2002 nyaráig kell vissza tekintetnünk, ha fel szeretnénk idézni a kezdeteket. Az akkori lendület még ma is tart és büszkén mondhatjuk el, hogy egészen 11 üzletig és a webáruházig repített minket. Az évek alatt rengeteget tanultunk és folyamatosan képeztük magunkat, hogy a lehető legszélesebb spektrumon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, legyen szó szolgáltatásról, vagy árukészletről. A Mobil Világ mindig ügyfélközpontú volt, számunkra csak így működhet. Igykeszünk folyamatosan fejlődni, hogy ügyfeleink semmibe se szenvedjenek hiányt. Megtanultuk azt is az idő múlásával, hogy üzleteink olyanok, mint az otthonunk. Sohasem lesz teljesen kész, sohasem lesz tökéletes, de mindig arra törekszünk, hogy ehhez lépésről lépésre közelebb kerüljünk.

A lendület, a szenvedély azóta sem hagyott alább. Mindig sikerül új célokat kitűznünk magunk elé. Ezeket hol könnyebb, hol nehezebb elérni, hol pedig szinte lehetetlennek tűnik. Ha most valaki azt mondaná, hogy elértük teljesítményünk csúcsát, ennél tovább nem tudunk fejlődni, akkor talán nem bólitanánk rá egyből, de akkor is büszkén tekintenénk arra, amit eddig létre hoztunk!

Mobil Világ Pécs Pláza, Gyorsszerviz

Elérhetőségek:

Telefon: +36704249199
Email: mobilvilag@gmail.com
Szerviz email: szerviz@mobilvilag.com
Cím: 7632 Pécs, Megyeri út 76. (Útvonal tervezéshez kattintson a címre!)

 

Név:
Telefonszám:
email cím:
üzenet: