Fontos információk

Figyelem! A rendkívüli helyzetet sajnos Mi sem tudjuk kikerülni, a változások minket is érintenek, de igyekszünk tudásunk legjavát nyújtva továbbra is az Ön szolgálatában állni! Jelenleg a kiszállítások még zökkenőmentesen zajlanak és üzleteink is egészen addig nyitva lesznek, amíg lehetséges és engedik, az intézkedéseket betartva minden nap 15:00-ig! A rendeléseket csak hétköznap tudjuk átadni a futárszolgálatnak és azt is csak 15:00-ig. Tisztában vagyunk azzal, hogy a következő hetekben, hónapokban kiemelten fontos szerepet fognak betölteni a mobiltelefonok és laptopok a családok közti kapcsolattartásban, éppen ezért szervizünk is fokozott készenlétbe kapcsolt! Pécsen belül házhoz is megyünk hibás készülékéért és házhoz is szállítjuk a javítás után, természetesen a megfelelő óvintézkedések betartásával! 

Gyorsszervizünk elérhetőségei:

Pár szóban a Mobil Világról és tevékenységünkről:

A Mobil Világ név  jelenleg 12 üzletet és 1 webshopot takar. Büszkén tekintünk arra, amit 2002 óta felépítettünk és amit azóta is építgetünk. A kezdetek óta rengeteg dolog változott, mi pedig mindig nagyon fontosnak éreztük, hogy lépést tudjunk tartani a korral, hogy mindig magas színvonalon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindennel foglalkozunk és mit kaphat tőlünk a vásárló, de teszünk egy próbát:

 • Új készülékek beszerzése azonnal, a megjelenés napjától (legyen szó mobiltelefonról, tabletről, vagy laptopról)
 • Használt készülék beszámítása új készülékbe, vagy használt készülék felvásárlása (leginkább mobiltelefon esetében)
 • Régi készülékből átköltöztetés új készülékbe, ami magába foglalja az esetlegesen szükséges SIM kártya vágást is
 • Segítség a beállításokba, beköltözésbe
 • Készülék megvizsgálása, esetleges javítása, tisztítása
 • Kiegészítők forgalmazása (leginkább mobiltelefon kiegszítők)

 

 • Ügyfélorientált, barátságos kiszolgálás
 • Hozzáértő munkatársak alkalmazása
 • Rugalmas hozzáállás
 • Szokatlanul hatalmas árukészlet új és használt mobiltelefonok és kiegészítők terén
 • Fólia felhelyezése és minden kiegészítő üzembe helyezése, ami a helyszínen lehetséges
 • Szakértő segítség nyújtás a választásban, hogy az Ön számára legmegfelelőbb eszközt válassza
 • Hatékony problémamegoldás
 • Megalkuvást nem tűrő magatartás hibás, problémás készülékek esetében

Pár fontos információ:

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a weboldalon feltűntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t. Ez alól csak a használt mobiltelefonok képeznek kivételt, amelyek esetében a különbözeti  ÁFA hatályos jogszabálya szerint 0%-os számlát áll csak módunkban kiállítani.

Az oldalon található árak csak a webshopban történő megrendelés esetében érvényesek, üzleteinkben ezektől eltérhetünk! Amennyiben Ön a webshopos rendelését valamelyik üzletünkbe venné át, úgy természetesen a webshop árai érvényesek.

A megrendelt termékek kiszállítása csak a Posta MPL futárszolgálatával megoldható! Megértésüket köszönjük!

Személyes átvétel kizárólag a Pécs Pláza Hádával szembeni Mobil Világ szaküzletében lehetséges, nyitvatartási időben!

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 09:00 - 18:00

Cím: 7632 Pécs, Megyeri út 76. (Útvonal tervezéshez kattintson a címre!)

Ügyfélszolgálat és elérhetőségeink:

Számunkra fontos, hogy a lehető legtöbb platformon elérhetők legyünk Ön számára, hogy a kapcsolat felvételnek azt a módját választhassa, ami Önnek a legkényelmesebb. Rendelkezésére állunk Facebookon  (a különböző üzleteink saját Facebook oldallal rendelkeznek), Instagrammon, emailben, valamint telefonon is. Mindegyik üzletünk külön telefonszámmal rendelkezik (üzleteink listáját IDE KATTINTVA tekintheti meg), melyeken nyitvatartási időben elérhet minket a hét minden napján, de a webshopon történt rendelésekkel, panaszokkal kapcsolatban az ügyfélszolgálati telefonszámon, vagy email formájában tudunk érdemben reagálni. Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől-péntekig 10:00 - 16:00-ig áll rendelkezésére.

Elérhetőségek:
Telefon: +36706726999
Email: info@mobilvilag.com

 

Üzleteink (A hosszabb ismertetőkhöz és több fotóhoz KATTINTSON IDE!) :

Gyorsszerviz:

Talán minden közül a pécsi gyorsszervizünkre vagyunk a legbüszkébbek, hiszen az ügyfélközpontú felfogásunk itt tud érvényesülni a leginkább. A hét minden napján, akár vasárnap is a rendelkezésére tudunk állni, ha hibás készülékét javíttatná. A hiba jellegétől függően akár 1 órán belül is el tudjuk végezni a javítást. További információk és elérhetőségek szervizünkről IDE KATTINTVA érhető el.