Szerviz - Aktuális árlistánkat a lap alján találja!

Árajánlat kérése

Név
E-mail cím
Telefonszám (Nem kötelező)
Telefon típusa (Kérjük törekedjen a minél pontosabb megnevezésre)
Hibaleírás
Képek a hibáról (Nem kötelező)

A Pécs Plázában lévő gyorsszervizünkben akár 1 órán belül megjavítjuk hibás készülékét, így azt akár a helyszínen megvárhatja. A hét minden napján állunk rendelkezésére, még vasárnapokon is. Kivételt csak a piros betűs ünnepnapok jelentenek. Hatalmas alkatrész készlettel rendelkezünk, így büszkén mondhatjuk, hogy az esetek jelentős részében teljesítjük a vállaltakat akkor is, ha az Ügyfél előzetes egyeztetés nélkül érkezik. Persze az időpont egyeztetés nekünk is segítség, főleg ha egy ritkább készülék javításáról van szó. Ebben az esetben az alábbi módokon veheti fel velünk a kapcsolatot:

Telefon: +36704249199

Email: szerviz@mobilvilag.com

Személyesen: Pécs Pláza, 7631 Pécs, Megyeri út 76 (a hátsó bejáratnál) 

 

 

 

 

 

Kijelző csere / érintő csere

Hátlap csere / ház csere

Akkumulátor csere

Töltőcsatlakozó csere

Mikrofon csere

Hangszóró csere

Audio csatlakozó csere

Rezgőmotor csere

Kamera csere / kameraplexi csere

SIM csatlakozó csere

Memóriakártya olvasó csere

Szalagkábel csere

Ultrahangos tisztítás beázás esetében

Szoftveres javítás

Ezen felül üzletünkben lehetősége van az Ügyfélnek egyéb szolgáltatásokat is igénybe venni, úgy mint SIM kártya vágás, ha esetleg készülék váltás miatt kisebbre lenne szüksége. Segítünk, ha valamit nem tud megoldani, vagy beállítani. Segítünk az adatmásolásban is, hogy új készülékén is minden kép, videó és kontakt ott legyen.

 

 

A Mobil Világ szervizcsapatának rutinját a sok éves tapasztalat adja. A szinte mindent látott brigád nagy hatékonysággal és szakértelemmel javítja az elromlott készülékeket, legyen szó régi, vagy éppen a legújabb típusról. Mindenkinek megvan a maga erőssége, így a nagyobb hatékonyság érdekében mindenki a saját szakterületén dolgozik csak. Szervizeseink a javítás megkezdése előtt alaposan megvizsgálják a készüléket, hogy az esetlegesen felmerülő  más hibákat is kiszúrják. A javítás után szintén egy alapos tesztelésen esik át a készülék. Éppen ezért szükséges az Ügyfél telefon feloldó kódja, hogy a funkciók tesztelhetőek legyenek. Az Ügyfél telefonján tárolt személyes adatai a legnagyobb biztonságban vannak, kollegáinknak nem célja a kutakodás és a kényes tartalmak tovább adása. Az Ügyfél ettől függetlenül természetesen dönthet úgy, hogy a készülékét teljesen kinullázva, előzetes adatmentés után adja csak át. Sőt, javasolt is ez a megoldás, hiszen Murphy minket is jól ismer, így sajnos előfordulhatnak nem várt események, a telefonján tárolt adataiért pedig felelősséget nem tudunk vállalni.

 

 

Szervizünkben csak minőségi kvóta van. Úgy hisszük, hogy a mennyiségi szervizelés a sikeres javítás és az Ügyfél elégedettség rovására megy, ami a magunkkal szemben támasztott követelményeknek nem felel meg. Számunkra az a fontos, hogy az Ügyfél már az első találkozás után is tudja, hogy Hozzánk érdemes vissza térnie, mert készüléke a lehető legjobb kezekben van. Ennek a mentalitásnak köszönhető, hogy a kollegák nem ismernek lehetetlent, nem ismernek javíthatatlan készüléket, addig ülnek egy készülék fölött, amíg megoldást nem találnak a problémára. Éppen emiatt a leadott készülékeket nagy hatékonysággal sikeresen képesek javítani.

 


 

Szervizünk felkészült a legnépszerűbb gyártók készülékeinek javítására, de akkor sem esünk kétségbe, ha egy ismeretlenebb, kevésbé népszerű gyártó telefonja kerül a műtő asztalunkra. Utóbbi esetben nehézséget az okozhat, ha adott készülékhez nincs elérhető alkatrész, vagy az számunkra ismeretlen, ellenőrizetlen forrásból származik. Ez leginkább a kijelzőkre, akkumulátorokra, illetve külső elemekre vonatkozik. A töltőcsatlakozó, hangszóró, mikrofon csere az ismeretlenebb készülékek esetében is megoldható. A teljesség igénye nélkül a következőket tudjuk vállalni:

Apple készülékek javítása

Samsung készülékek javítása

Huawei készülékek javítása

Honor készülékek javítása

Xiaomi készülékek javítás

Sony készülékek javítása

Nokia készülékek javítása

LG készülékek javítása

Lenovo készülékek javítása

Motorola készülékek javítása

OnePlus készülékek javítása

Alcatel készülékek javítása

BlackBerry készülékek javítása

Google készülékek javítása

HTC készülékek javítása

Doogee készülékek javítása

iLike készülékek javítása

Cubot készülékek javítása

 


 

Minden általunk javított készülékre 1 hónap garanciát vállalunk, az akkumulátorokra 6 hónapot. Ha a szervizelés utáni tesztelés ellenére mégsem volt teljesen sikeres a javítás, akkor természetesen önköltségen igyekszünk javítani a hibánkat a megadott időintervallumon belül. A garancia csak az általunk javított hibára vonatkozik. Természetesen akkor is vállaljuk a felelősséget, ha a javításhoz közvetlenül köthető egyéb károsodás is felmerül. Ha az Ügyfél által hozott alkatrészt kell beszerelnünk, annak működésére az ellenőrizetlen forrás miatt nem tudunk garanciát vállalni.

 

Aktuális kijelzőcsere árlistánk

Ha a készülékét nem találja a listában, kérjük vegye fel Velünk a kapcsolatot