Információk, leírás

+3670/424-9199 | SZERVIZ@MOBILVILAG.COM

Gyorsszerviz

 

A Pécs Plázában lévő Gyorsszervizünkben akár 1 órán belül megjavítjuk hibás készülékét, így azt akár a helyszínen megvárhatja. A hét minden napján állunk rendelkezésére, még vasárnapokon is. Kivételt csak a piros betűs ünnepnapok jelentenek.A javítási arány 98%-os, miszerint az ügyfelek majdnem minden szervizelési problémára azonnali - vagy elfogadható időn belül történő -, érdemi megoldással tudunk szolgálni.Szervizünk szakmai felkészültségének és állandó alkatrész készletünknek köszönhetően a javítások nagy része (90%-a) a helyszínen megvárható. Hatalmas alkatrész készlettel rendelkezünk, így büszkén mondhatjuk, hogy az esetek jelentős részében teljesítjük a vállaltakat akkor is, ha az Ügyfél előzetes egyeztetés nélkül érkezik. Persze az időpont egyeztetés nekünk is segítség, főleg ha egy ritkább készülék javításáról van szó. Ebben az esetben az alábbi módokon veheti fel velünk a kapcsolatot:

☎ Telefon: +36704249199

Facebook: Mobil Világ Mobiltelefon Szerviz Pécs

✉ Email: Szerviz@mobilvilag.com

✈ Személyesen:  Pécs Pláza, 7631 Pécs, Megyeri út 76 (a hátsó bejáratnál)  

 


 

Szervizünk felkészült a legnépszerűbb gyártók készülékeinek javítására, de akkor sem esünk kétségbe, ha egy ismeretlenebb, kevésbé népszerű gyártó telefonja kerül a műtő asztalunkra. Utóbbi esetben nehézséget az okozhat, ha adott készülékhez nincs elérhető alkatrész, vagy az számunkra ismeretlen, ellenőrizetlen forrásból származik.Szervizünk kiemelkedően nagy figyelmet fordít a beszerzett alkatrészek minőségére is, amivel időt, energiát és pénzt spórolunk ügyfeleink és saját magunk részére egyaránt. Ez leginkább a kijelzőkre, akkumulátorokra, illetve külső elemekre vonatkozik. A töltőcsatlakozó, hangszóró, mikrofon csere az ismeretlenebb készülékek esetében is megoldható.Minden általunk javított készülékre 6 hónap garanciát vállalunk.Ha a szervizelés utáni tesztelés ellenére mégsem volt teljesen sikeres a javítás, akkor természetesen önköltségen igyekszünk javítani a hibánkat a megadott időintervallumon belül. A garancia csak az általunk javított hibára vonatkozik. Természetesen akkor is vállaljuk a felelősséget, ha a javításhoz közvetlenül köthető egyéb károsodás is felmerül. Ha az Ügyfél által hozott alkatrészt kell beszerelnünk, annak működésére az ellenőrizetlen forrás miatt nem tudunk garanciát vállalni.
Ezen felül üzletünkben lehetősége van az Ügyfélnek egyéb szolgáltatásokat is igénybe venni, úgy mint SIM kártya vágás, ha esetleg készülék váltás miatt kisebbre lenne szüksége. Segítünk, ha valamit nem tud megoldani, vagy beállítani. Segítünk az adatmásolásban is, hogy új készülékén is minden kép, videó és kontakt ott legyen. A teljesség igénye nélkül a következőket tudjuk vállalni:

Apple iPhone készülékek javítása

Samsung készülékek javítása

Huawei készülékek javítása

Honor készülékek javítása

Xiaomi készülékek javítás

Sony készülékek javítása

Nokia készülékek javítása

LG készülékek javítása

Lenovo készülékek javítása

Motorola készülékek javítása

OnePlus készülékek javítása

Alcatel készülékek javítása

BlackBerry készülékek javítása

Google készülékek javítása

HTC készülékek javítása

Doogee készülékek javítása

iLike készülékek javítása

Cubot készülékek javítása

Szolgáltatásaink:

 

Kijelző csere / érintőképernyő csere

Hátlap csere / ház csere

Akkumulátor csere

Töltőcsatlakozó csere

Töltéspanel csere

Mikrofon csere

Hangszóró csere

Audio csatlakozó csere

Rezgőmotor csere

Kamera csere / kameraplexi csere

SIM csatlakozó csere

Memóriakártya olvasó csere

Szalagkábel csere

Ultrahangos tisztítás beázás esetében

Szakvélemény írás

Szoftveres javítás

Adatmentés 

Adatmásolás

Komplett tisztítás

( Audio járatok, mikrofon járatok, külső gombok, és töltőcsatlakozó tisztítása )

Nem találta a leírásban a hibát? Írjon nekünk! szerviz@mobilvilag.com

 

Alaposság és adatvédelem

 

Elszántság és hatékonyság