Maxlife microUSB hálózati töltő 2100mAh (fekete)

Maxlife microUSB hálózati töltő 2100mAh (fekete)
3 000 Ft
Webáruházunkban feltüntetetett árak, nem minden esetben azonosak a bolti árral! Amennyiben a webáruházban fetüntetett áron szeretne vásárolni személyesen üzleteinkben, kérjük rendelje meg a terméket itt a webáruházban. A terméket 1-5 munkanap után tudja átvenni üzletünkben a webáruházban feltüntetett áron.
Részletek
Maxlife hálózati adapter beépített Micro USB kábellel. Segítségével gyorsan és biztonságosan töltheti készülékét a hálózatról. Gyorstöltés funkciójának köszönhetően jelentősen lecsökkenti a kompatibilis készülékek töltési idejét. A beépített kábelnek hála használata rendkívül egyszerű, és kompatibilis minden Micro USB töltőcsatlakozóval rendelkező készülékkel. Beépített védelmi rendszere megvédi készülékét a rövidzár és túlfeszültség hatásaitól.

Webáruházunkban feltűntetetett árak, nem minden esetben azonosak a bolti árral! Amennyiben a webáruházban fetűntetett áron szeretne vásárolni személyesen üzleteinkben, kérjük rendelje meg a terméket itt a webáruházban. A terméket 1-5 munkanap után tudja átvenni üzletünkben a webáruházban feltüntetett áron.
Adatok
Várható szállítási idő
1-2 munkanap
Szállítási díj
1290
Cikkszám
MV021460
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!